avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am permisul suspendat de un an de zile in urma probei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am permisul suspendat de un an de zile in urma probei echilotest(0.74 in aerul expirat)

As vrea sa stiu daca pe perioda procesului as putea depune o cerere prin care sa imi restituie permisul pana la solutionarea dosarului. Pentru ca pana acum am fost chemat pentru doua declaratii si atat, si nu am avut nici o infatisare la tribunal.
Daca se poate, cui va trebui sa ma adresez si as dori si un model dupa care sa o intocmesc.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: jenipanait , utilizator 18:48, 24 Noiembrie 2009
Pentru o asemenea fapta nu va da permisul temporar, pana la terminarea cercetarilor. V-au dat o dovada fara drept de circulatie, asa ca nu se poate prelungi.

art.111 din O.U.G. nr.195/2002, cu trimitere la 102 alin.3 si la art.87.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada badita badita am avut un accident rutier pe trecerea de pietoni si partea vatamata are ingrijire medicala 15 zile.pana in prezent am fost de cateva ori la partea vatamata si ... (vezi toată discuția)
Dovada permis art 86/2 sebannu 1 sebannu 1 dupa noul regulament rutier (art 111) se poate prelungi de catre tribunal dovada (fara drept de circulatie) eliberata pentru conducere conducere cu permisul ... (vezi toată discuția)
Refuz recoltare probe biologice IonDoru IonDoru In noaptea de 31 decembrie 2011,ma aflam langa masina personala,pentru a-mi lua haina din masina,moment in care un echipaj de politie sa oprit langa mine si ... (vezi toată discuția)