avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Obtinere cetatenie romana prin adoptie internationala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Obtinere cetatenie romana prin adoptie internationala

Buna ziua,am fost adoptat la varsta de 28 de ani de sotia tatalui biologic,adoptie cu efecte depline,mama adoptiva cetatean roman.Conform legii 21/1996,art.6,pct.1 am dreptul la cetatenie romana,cu conditia sa depun consimtamantul.Unde pot sa depun acest consimtamant?Mentionez ca am cetatenie turca. Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Dobandire cetatenie romana epopa epopa Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta:Cum poate fiica israeliana majora a unui cetatean roman sa dobandeasca si cetatenia romana? Fac ... (vezi toată discuția)
Buna seara alinamunti alinamunti Sotul meu este turc si recent a primit permis de sedere pe 2 ani in Romania,iar tot ceea ce ma intereseaza este daca el poate pleca impreuna cu mine in alte ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie KARLL KARLL Poate cinrva sa ma ajute sint romanca am pasaport carte de identitate si certificat de nasrere romanesc locuiesc in Belgia acum trei ani am primit cetatenie ... (vezi toată discuția)