avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Promisiune de vânzare-cumparare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Promisiune de vânzare-cumparare

Am semnat o promisiune de vânzare/cumpărare pentru un apartament , iar aceasta a expirat însa contractul de vânzare/cumpărare încă nu s-a efectuat . Întrebarea mea este -la ce riscuri ma expun daca nu prelungesc acest document? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 14:24, 15 Mai 2019
Dumneavoastra cine sunteti? Vanzatorul sau cumparatorul?
Exista mai multe solutii pentru fiecarare varianta in parte, in functie de ce va doriti exact sa obtineti. Luati legatura cu un avocat recomandat sau de pe forum ca sa-i expuneti pe larg situatia dvs reala precum si prezentarea promisiunii de vanzare pentru a studia clauzele contractuale si a sti exact la ce va expuneti sau cum ati putea sa evitati o sanctiune a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va expun urmatoarea situatie: in luna mai am incheiat ... danieltan danieltan Buna ziua! Va expun urma toarea situatie: In luna mai am incheiat cu o persoana fizica un inscris - promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren, ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanz-cumparare certificat de avocat - inscriere in cf ContSters22096 ContSters22096 a si b au incheiat un antecontract de v-cumparare certificate de un avocet. termenul stability pentru incheierea contractului in forma autentica a expirat ... ... (vezi toată discuția)