avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata in urma unei sentinte definitive
Discuție deschisă în Executare silită

Plata in urma unei sentinte definitive

Buna ziua,

In urma unei sentinte judecatoresti,fostul sot a fost obligat la plata unor daune catre mine. A inceput sa plateasca cand are el chef. Intrebarile mele sunt: are voie sa plateasca cat si cand vrea el? Daca apelez la un executor judecatoresc,pot obtine toata suma de la el? Sau la un termen poate platit tot cat vrea el sub scuza ca nu are mai mult?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:01, 15 Mai 2019
daca nu are bunuri, i se poate retine doar 1/3 din salariu.
Are bunuri
atunci ghinionul lui, daca apelati la excutor, ramane fara ele, va plati si cheltuieli de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua dacă am câștigat un proces civil în care pârâtul ... omkkap omkkap Bună ziua Dacă am câștigat un proces civil în care pârâtul trebuie sa mi acorde o suma de bani, dar în decizia judecătorească nu este specificat ... (vezi toată discuția)
Nepunere in executare sentinta plata pensie intretinere A. A. Dupa emiterea unei hotarari judecatoresti prin care se stabileste plata pensiei de intretinere, unitatea militara la care lucreaza debitorul refuza sa puna in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata - punere in executare Bcostache13 gmail.com Bcostache13 gmail.com Buna seara .am castigat un proces program de vizizita definitva si in sentinta scrie clar ca ea trebuie sa imi dea cheltuielile de judecata si nu vrea ce ... (vezi toată discuția)