avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Părinte pensionar asistent personal pentru persoană ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Părinte pensionar asistent personal pentru persoană cu handicap de gradul 1

Recent tatălui meu care este și pensionar i s-a propus de către DGASPC să-si prezinte demisia din postul de asistent personal pentru fratele meu care e încadrat ca persoană cu handicap grav.Totodată i s-a promis că indemnizația aferentă asistentului personal îi va fi virată lunar fratelui meu, pe langa pensia de handicap. Momentan tatăl meu a refuzat, dar probabil că vor urma presiuni. Ne puteți ajuta cu un sfat? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate gr.1- venit pt. ingrijire personala raduliviu raduliviu Fratele meu are pensie de boala cu handicap gr.I ( dobandit in urma unui accident de munca) si pentru ingrijire personala primeste echivalentul unui salariu ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)