avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie Proces Verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie Proces Verbal

Buna ziua,

Doresc sa contest un proces verbal de contraventie rutiera si am o intrebare despre termen.

15 zile lucratoare sau calendaristice?

Lucratoare = L-V sau L-S?

Banuiesc ca lucratoare si L-V, dar vreau sa fiu sigur.

Multunesc si succes,
Stefan
Cel mai recent răspuns: Stefan V Stancioiu , utilizator 07:29, 16 Mai 2019
Calendaristice.
Daca a 15-a zi pica in weekend se poate depune luni.
Sunt zile calendaristice, iar prima şi ultima zi nu se iau în considerare la calculul termenului.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj

Alexandru Matache a scris:

Sunt zile calendaristice, iar prima şi ultima zi nu se iau în considerare la calculul termenului.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj

Multumesc de raspuns.
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2019
Stefan V Stancioiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire cheltuieli deplasare alexstacescu alexstacescu Buna seara, Va supun atentiei urmatoarea problema: In urma cu 6 luni am fost implicat intr-un accident de circulatie (tamponare fara victime), in urma ... (vezi toată discuția)
Încetare înainte de termen probațiune suspendare sub supraveghere Valentin Daniel Mihai Valentin Daniel Mihai Buna ziua tuturor ,mai revin cu inca o întrebare la întrebarea anterioară : Exista posibilitatea sau lege în care din 3 ani in care trebuie sa dau cu ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis ContSters61466 ContSters61466 Am o mare dilema, astazi 09.07. am fost oprit pe Sos Stefan cel Mare de catre un politist pe un scuter deoarece nu am acordat prioritate de trecere la un ... (vezi toată discuția)