avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Încetare înainte de termen probațiune suspendare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Încetare înainte de termen probațiune suspendare sub supraveghere

Buna ziua tuturor ,mai revin cu inca o întrebare la întrebarea anterioară : Exista posibilitatea sau lege în care din 3 ani in care trebuie sa dau cu subsemnatul la probațiune ( 1 an SI 6 luni cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de 3 ani ) sa înjumătățesc sau sa fac o treime din aceasta perioadă în așa fel să nu las termenul să curgă până la final ? Deoarece mi se pare foarte mult avand in vedere că mai aștept încă 3 ani după această perioadă că sa am cazierul curat . Este vorba de un accident rutier din culpa . Va mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 11:25, 12 Mai 2019
Bună ziua! Această opţiune cu siguranţă nu o aveţi. Termenul supraveghere rămâne cel stabilit prin hotărâre definitivă.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2019
Alexandru Matache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa- ped. de 1 an si 6 luni inchisoare, cu suspendarea executarii sub supraveghere. calcul termen reabilitare de drept. Valentin Daniel Mihai Valentin Daniel Mihai Buna ziua tuturor , in anul 2018 octombrie am primit decizia definitivă SI irevocabilă de la un accident rutier ,vătămare corporală din culpa ,am primit 1 ... (vezi toată discuția)
Ștergere cazier judiciar Vasile Tataru Vasile Tataru Bună ziua! Aș dori să aflu cum pot să îmi curăț cazierul pentru o faptă penală din 1996?Fapta este sub incidența art.74 litera A.Va mulțumesc (vezi toată discuția)
Permis Ioanahulpe306@gmail.com Ioanahulpe306@gmail.com Buna ziua aș avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns,pe prietenul meu la-u prins in România conducand un autoturism fara permis si ... (vezi toată discuția)