avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta

Am o intrebare cu privire la acordarea acestor vouchere de vacanta. Sotia lucreaza intr-un spital judetean si toti au rimit aceste vouchere in afara de UPU si celelalte sectii care tin de DSP. Din DSP au primit si alti medici vouchere. Este obligatoriu sa primeasca toti angajatii drepturi egale sau se pot da acestea dupa diferite criterii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 16 Mai 2019
Angajatorii, împreună cu organizațiile sindicale legal constituite sau, acolo unde nu este constituit un sindicat, cu reprezentanții salariaților, stabilesc prin contractele colective de muncă sau prin Regulamentul intern, după caz, clauze privind acordarea biletelor de valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile angajaților Iulian Razvan T Iulian Razvan T La firma la care lucrează soția mea se oferă vochere de vacanță. Este în concediu prenatal de 45 zile lucrătoare, astfel nu se încadrează deoarece ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, o angajata(institutie publica) a intrat in concediu crestere copil din mai. si nu stiu daca beneficiaza de vouchere de vacanță, pe anul in curs. - ... (vezi toată discuția)
Voucher vacanta Opreamirela1991 Opreamirela1991 Bună ziua. Sunt angajata la stat din iunie 2017.din februarie 2019 am întrat în concediu de risc maternal pana acum 20 iunie 2019..din 21 iunie întru în ... (vezi toată discuția)