avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voucher vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voucher vacanta

Bună ziua. Sunt angajata la stat din iunie 2017.din februarie 2019 am întrat în concediu de risc maternal pana acum 20 iunie 2019..din 21 iunie întru în concediu prenatal. Mi s-a spus ca nu beneficiez anul acesta de tichete de vacanta. Este corect? Atâta timp cât sunt încă angajata lor. Va multumeac
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:38, 9 Iunie 2019
Trebuie vazut ce scrie in procedura operationala privind modul de acordare a voucherelor de vacanta, intrucat angajatorii, împreună cu organizațiile sindicale legal constituite sau, acolo unde nu este constituit un sindicat, cu reprezentanții salariaților, stabilesc prin contractele colective de muncă sau prin Regulamentul intern, după caz, clauze privind acordarea biletelor de valoare.
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, o angajata(institutie publica) a intrat in concediu crestere copil din mai. si nu stiu daca beneficiaza de vouchere de vacanță, pe anul in curs. - ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta Andrei Mihail Andrei Mihail Am o intrebare cu privire la acordarea acestor vouchere de vacanta. Sotia lucreaza intr-un spital judetean si toti au rimit aceste vouchere in afara de UPU si ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cynthia03 cynthia03 Sunt în concediu cu risc maternal din luna februarie. Luna trecută si luna aceasta, firma mi a acordat tichete de masa ,odata 30 de lei si luna asta 45 , si ... (vezi toată discuția)