avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apometrelor pe casa scari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apometrelor pe casa scari

Locuiesc la mansardă și apometrele sunt montate pe casa scării, întrebarea mea este : as putea monta apometrul in casă ??ma mai trezesc cu apa închisă glume nesărate..
Menționez ca doar la cei de la mansardă sunt apometrele pe casa scării. Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2019
Vaseates, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:41, 16 Mai 2019
Interesati-va la presedintele de asociatie care este temeiul legal in baza caruia apometrele locatarilor de la mansarda au fost instalate in exteriorul apartamentului
In viitor, in conformitate cu directivele europene,toate aparatele de contorizat utilitati consumatori din condominii vor fi instalate,sau in cazul imobilelor cu instalatii vechi,acestea vor fi mutate si reinstalate in partea comuna de condominiu similar regulatoarelor de gaz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. suntem un bloc cu 12 apartamente si doua scari. la ... Paulolt Paulolt Buna ziua. Suntem un bloc cu 12 apartamente si doua scari. La scara A, patru din cei 6 proprietari de apartament, si-au montat apometre . La scara B nu si-a ... (vezi toată discuția)
Copiii sunt scutiti la plata intrtinerii? vasicom2000@gmail.com vasicom2000@gmail.com Copii, sunt scutiti la plata intrtinerii? Daca am refuzat montare de contoare radio, este normal trecere la pausal? (vezi toată discuția)
Se dorește scoaterea apometrelor pe casa scării, însă acest lucru presupune lucrări deranjante și inestetice în apartamente. conform cărei legi suntem obligați să acceptăm acest lucru? MirceaGB MirceaGB Se dorește scoaterea apometrelor din apartamente pe casa scării(foarte bine) probleme apare la execuție, am fost informați că țevile de apă pentru baie ... (vezi toată discuția)