avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea 221/2018
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea 221/2018

Buna ziua,
Ma numesc Milos Ioan, sunt pensionat din Ianuarie 1911 si am rugămintea sa-mi răspundeți la o întrebare.
Sunt pensionar bugetar si nu fac parte din categoriile 1 si 2. Din Legea 221/2018 (articolul II) înțeleg ca si eu as avea dreptul la recalcularea pensiei ca si toți ceilalti care s-au pensionat de
la 1 Ianuarie 2011. V-as ruga sa-mi spuneti dacă am înțeles bine sau greșesc undeva. Întrucât nu am primit nici-o decizie sau informație de la casa de pensii apelez la profesionalismul Dvs. pentru a ma lămuri in aceasta problema.

Va mulțumesc anticipat.
Cu stima,
Ioan Milos
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:40, 16 Mai 2019
La acest moment se fac recalculari doar pentru cei care se incadreaza in legea 221/2018(aproximativ 100.000 de pensionari).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei grupa i si a ii-a de la 1 octombrie 2018, legea 221/2018 - pensionar decedat recent iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa mă lamuriti in urmatoarea problemă. Tatăl meu a decedat in luna februarie 2019. Dreptul la pensie pentru stagiu complet de cotizare ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie usermarian usermarian Buna seara! Soacra mea a lucrat la Oficiul farmaceutic(laboratorul pentru controlul medicamentelor) ca asistenta de farmacie și a ieșit la pensie in 1996, ... (vezi toată discuția)
Cand voi beneficia de prevederile legii nr. 221/2018. imparatulcel imparatulcel Gen:masculin Data nasterii:14.10.1951 Stagiul de cotizare:29 Alte date:stagiu complet, mecanic de locomotiva, CFR. Intrebare: Buna seara. Am primit ... (vezi toată discuția)