avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent insertie tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent insertie tata

Buna ziua. Daca mama beneficiaza de indemnizatie pentru cresterea copilului si nu revine la munca inainte de implinirea varstei de 2 ani a acestuia cu minim 60 de zile fiindca nu mai doreste sau nu mai exista firma la care aceasta a fost salariata, tatal poate beneficia de stimulentul de insertie (pentru acelasi copil) pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului respectiv? Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 16 Mai 2019
Ar fi bine ca tatal sa intrebe la AJPIS ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna..am și eu o problema..deci eu am luat indemnizație creștere,copilul ... Camelia Marinela Camelia Marinela Buna..Am și eu o problema..Deci eu am luat indemnizație creștere,copilul o să facă 2 ani pe31 mai..Eu nu mă mai pot întoarce la serviciu și aș vrea ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Luck27 Luck27 Fetita mea face 2 ani pe 01.09.2018. În postnatal a întrat mama iar eu tatăl am optat sa întru în ultima luna, a-24-a. Dacă mama, nu se mai întoarce ... (vezi toată discuția)