avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare declaratia unica doar pentru cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare declaratia unica doar pentru cass

Ce capitol se completeaza din declaratia unica daca vreau sa fiu doar asigurat si nu realizez venituri?
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:44, 16 Mai 2019
Completati doar la partea de asigurare de sanatate ca persoana fara venit si optati sa platiti pentru sase luni din 2019 si sa fiti asigurat tot anul 2019. Plata o veti face la ghiseul de la finante pana pe 15 decembrie 2019 ca sa beneficiati si de bonusul de 5%. Bifati asta si in declaratia unica. Veti fi asigurat de la data depunerii declaratiei unice, nu de la data platii.
Daca vreti sa va asigurati si pentru pensie, mergeti direct la casa de pensii de care apartineti si incheiati cu ei contact si veti plati 520 lei lunar contributie la pensie la caseria lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contribuțiilor oanaiordache86 oanaiordache86 Buna seara, Dacă doresc sa îmi plătesc eu contribuțiile la sănătate și pensie, cât m-ar costa? (vezi toată discuția)
Contributii srl fara salariati hurairinastefania hurairinastefania Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri cu privire la contributiile CAS si CASS pt un SRL nou infiintat fara salariati. Eu voi fi asociat unic si ... (vezi toată discuția)
Asigurare sănătate BoangherMihaela BoangherMihaela Bună ziua ! Nu sânt salariată dar doresc să plătesc benevol la sănătate. Am înțeles că trebuie să achit 10% din 6 salarii medi pe economie . Dacă ... (vezi toată discuția)