avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Minor-calatorie de unul singur
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Minor-calatorie de unul singur

Daca sunt minoră(17 ani), nu pot sa calatoresc in Ialia fără parinti? Doar cu o declaratie, sau ceva, ce trebuie, de la ei( si buletinul, bineînțeles).
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:30, 16 Mai 2019
Nu puteti calatori fara acordul parintilor. In schimb acestia pot da o declarative la notar prin care sunt de acord ca dvs. sa calatoriti insotita de o persona majora, ruta pe care veti calatori, data precum si mijlocul de transport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie minor in strainatate lumi71 lumi71 Pentru cine stie si ma poate ajuta: Un minor cu buletin poate calatori in strainatate cu avionul doar cu buletinul? Sigur nu trebuie pasaport? Stie cineva ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu avionul minor neinsotit Alexandra912 Alexandra912 Buna seara! Am 17(aproape 18 ani) si as vrea sa calatoresc cu avionul in Italia. As putea, bineinteles, daca as avea o declaratie de la parinte?? imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Lamurire blondutza-mada blondutza-mada Sunt o fata de 16 ani , locuiesc cu mama, mama e divortata, iar tata este plecat America. Prin divortul parintilor mei am ramas incredintata mamei. As dori sa ... (vezi toată discuția)