avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Obligatie racord canalizare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Obligatie racord canalizare

Buna ziua,
Am o casa de 6 ani. Strada este domeniul public. Apa, gaz, curent-executate de noi. Acum am primit o informare (primarie) ca sunt obligata in termen de 3 luni sa ma racordez la sistemul de canalizare existent sau nou înființat ( legea 241/2006 art. 31(alin.14) si art.40(alin.3)). Precizez ca pe strada nu este canalizare si am o fosa septica (doua camere). Cel mai apropiat camin e la cca. 75 de m, pe alta strada. Sunt obligata sa ma leg in reteaua de canalizare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: BaraganMarius , utilizator 10:02, 29 Iulie 2019
Buna ziua! Ați aflat cum trebuie să procedați ?Și eu mă aflu într-o situație asemănătoare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare apa si canalizare obligatorie? buna ziua, sunt in procesul ... GabrielNicolae GabrielNicolae Racordare apa SI canalizare obligatorie? Buna ziua, Sunt in procesul constructiei casei. Incerc sa ma racordez la apa, dar cei de la compania de apa imi ... (vezi toată discuția)
Racordare la gaz si canalizare Andrei1982 Andrei1982 Buna ziua As dori si eu sa pun o intrebare referitoare la racordarea la gaz si curent: Acum un an am cumparat o casa (intabulata) ... (vezi toată discuția)
Racordare la canalizare alex15 alex15 Este obligatorie racodarea la reteaua de canalizare? Eu consider ca atat furnizarea apei curente, prin reteaua de furnizare, cat si colectarea apei reziduale, ... (vezi toată discuția)