avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichet de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichet de vacanta

Buna ziua!
Vă adresez cu urmatoarea nelamurire: sotul meu este angajat la primarie ca sofer cu o norma intreaga,iar la scoala generala cu 4 ore ca sofer de microbuz scolar.De la primarie a primit tichete de vacanta in noiembrie 2019.Intrebarea mea este daca la scoala si femeia de serviciu cu o jumatate de norma a primit voucher,oare el n-ar avea acceasi drept,sau are voie doar de la serviciul principal???
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 17 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul salariaților angajați în baza unui contract individual de muncă cu timp parțial, precum și în cazul cumulului de funcții, biletele de valoare, cu excepția tichetelor cadou și tichetelor culturale, pot fi acordate numai de către angajatorii unde salariații în cauză își au funcția de bază, potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare tichete de masa la norma 1/2 Dorina71 Dorina71 Bună ziua,dacă lucrez la stat cu norma întreaga și beneficiez de o norma de hrana supusa tuturor taxelor și impozitelor și doresc sa mai lucrez la privat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca detin un contract de munca de 8h la stat ... ... SabinaVlad SabinaVlad Buna ziua! Daca detin un contract de munca de 8h la stat ... si primesc norma de hrana, si mai am un contract de munca de 8h la privat ... as putea beneficia ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa 2019 ionela11 ionela11 Buna ziua, Tichetele de masa se acorda doar la functia de baza?......o firma ar vrea sa dea tichete de masa unui salariat care are cumul de functii, nu e ... (vezi toată discuția)