Buna ziua,
Lucrez intr-o companie multinationala de 10 ani, am inceput pe o pozitie si acum 3 ani am fost transferata pe o alta. Intre timp, a aparut fiica mea in varsta acum de 4 a 10 l. La momentul transferului in cel de-al doilea departament am agreat cu administratorii de atunci sa renunt la pauza de masa, sa incep programul mai devreme (8:30 fata de 9) si sa inchei mai devreme (16:30 in loc de 18:00) pentru a lua copilul de la gradinita. Precizez ca orele de program sunt 9 - 18, cu o ora pauza de masa. Administratorii actuali se declara deranjati de aceasta "abatere" de la programul oficial. Va rog sa imi spuneti daca legislatia muncii imi poate oferi argumente in favoarea mea in aceasta situatie sau daca exista o alta cale de solutionare. Multumesc anticipat.
Art. 118 C.mun.
(1) Angajatorul poate stabili programe individualizate de munca, cu acordul sau la solicitarea salariatului in cauza.
(2) Programele individualizate de munca presupun un mod de organizare flexibil a timpului de munca.
(3) Durata zilnica a timpului de munca este impartita in doua perioade: o perioada fixa in care personalul se afla simultan la locul de munca si o perioada variabila, mobila, in care salariatul isi alege orele de sosire si de plecare, cu respectarea timpului de munca zilnic.
...