avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare functie

Buna ziua,
Daca am un salariat caruia vreau sa-i modific functia de baza(cu acordul sau) dar cu data de 01.05.2019 (noi acum fiind in 17.05.2019) se poate? Printr-un act aditional, desigur. Dar retroactiv. O zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 20 Mai 2019
Se poate, sub riscul aplicarii unei sanctiuni contraventionale, in cazul unui control al ITM-ului.
multumesc, la cat se ridica sanctiunea?
Amenda este de la 5.000 lei la 8.000 lei sau avertisment ..
Buna ziua,
Daca veti avea control ITM in urmatoarele 6 luni va puteti alege cu o amenda, apoi doar cu avertisment. Sanctiunea aplicarii amenzii se prescrie.
multumesc . Pot face o modificare a incadrarii in mijlocul lunii? de exp. azi, 20.05.2019 schimb incadrarea si fac raportarea in Revisal , modificare valabila cu data de 21.05.2019. Doar incadrarea , nu salariu sau alte clause contractuale.

Alte discuții în legătură

Revisal - majorare salariu pana la 27 iulie 2015 elena20152015 elena20152015 Buna ziua, Am si eu nelamurire privind [b]inregistrarea nefacuta in Revisal[/b] a majorarii salariului de la 1 iulie 2015 pana la data de 27.07.2015...din ... (vezi toată discuția)
Eroare revisal popgrigore1989 popgrigore1989 Buna ziua, Intampin urmatoarea problema, am un angajat cu data 12.04.2012, am transmis revisalul dar se pare ca am ales un fisier gresit, acuma cand am ... (vezi toată discuția)
Amenzi revisal georgianahandac georgianahandac am avut un control de la itm si am primit 10000 lei ca am transmis un contract dupa 3 zile de la data angajarii ...a mai avut cineva asa ceva ? vreau niste ... (vezi toată discuția)