in 2003 am scos o autorizatie de constructie si acum m-i s-a anulat pe motiv ca nu am avut avizul sanepidului dar nu am stiut ca trebuie deoarece nu mi-a cerut nimeni asa ceva nici primaria nici ijsicul.In urma reclamatiilor unei vecine din spatele casei mele pe motiv ca nu am respectat ordinul ministrului sanatatii art. 2 nr.536/1997 mi s-a anulat autorizatia de constructie. Casa mea nu o afecteaza cu nimic, deoarece respecta distanta aceea dar a pus un expert care a tinut cu ea, avocatul meu nu a stiut sa ceara contraexpertiza si desii casa este terminata si procesul de receptie estefacut partial din luna iulie,casa figurand si la impozit , nu stiu cum s-a putut anula nu a produs efecte juridice ,mai era valabila autorizatia dupa procesul verbal de receptie? va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac, sa scot alta autorizatie sau sa intabulez casa avand in vedere ca terenul este intabulat made mult ,nu stiu ce sa mai fac,ca am acum recurs la curtea de apel craiova si nici nu imi mai vine sa-l fac pentru ca are cunostinte si pe acolo (ea este procesomana de meserie are 4procese acuma cu diversi cetateni),are si avocat bun eu nu stiu pe cine sa mai pun ca am dat o caruta de bani si habar n-au avut.Eu acum ce sa fac pentru ca am fost constructor de buna credinta si primaria fiind si ea parte parata in proces a adus argumente ca in comuna Arcani nu au cerut la nimeni avize de la sanepid pentru ca planul urbanistic nu prevede asa ceva, deci toate autorizatiile care s-au dat din 1997 incoace,sunt ilgale?va rog daca puteti sa ma invatati ce sa fac, imi este teama sa nu-mi darame casa.va multumesc.:(
Stati calma si nu va enervati! Nu va poate darama nimeni casa fiindca posibilitatea de a face acest lucru s-a prescris ! Sfatul meu este sa faceti actiune in instanta in contradictoriu cu primaria si sa solicitati sa vi se elibereze o alta autorizatie de construire! Si faceti si recurs chiar daca nu veti castiga mai obtineti niste timp!:D
Succes!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Receptie partiala
angelyca
Am facut receptia partiala la constructie si a fost inregistrata la impozit din vara aceasta am platit impozitul , si acum am facut receptia finala dar in luna ... (vezi toată discuția)