avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde scrie(ce articol) in lege ca obtinerea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde scrie(ce articol) in lege ca obtinerea veniturilor impozitate (conform OUG11/2010 Art.16 Alin.3 Lit C cu modificare prin Legea 89/2019 Art1. Pct.2) atrag dupa sine neacordarea stimulentului de insertie o data cu revenirea din concediu crestere copil

Buna ziua,
Sunt in concediu crestere copil si conform OUG11/2010 Art.16 Alin.3 Lit C cu modificare prin Legea 89/2019 Art1. Pct.2 pot avea un contract de munca (altul decat cel din care am obtinut concediu crestere copil) fara a atrage dupa sine pierderea indemnizatie de crestere copil.
Mi s-a zis ca daca am astfel de venituri acestea atrag dupa sine anularea solicitarii stimulentului de insertie, in cazul in care ma hotarasc, conform legii, sa ma reintorc la lucru inainte cu 60 de zile de a implini 2 ani copilul tocmai in vederea obtinerii acestui stimulent. Ma puteti ajuta cu articolul, legea in care se precizeaza pierderea stimulentului conditionata de obtinerea veniturilor conform OUG11/2010 Art.16 Alin.3 Lit C cu modificare prin Legea 89/2019 Art1. Pct.2?
Va multumesc,
Simona
Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2019
sapostol07@gmail.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:50, 18 Mai 2019
Nu exista asa ceva in OUG 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim pe perioada ccc urmat de stimulent inserție pe noul cim AlbuAndrei AlbuAndrei Acestea ar fi datele problemei: Sotia mea are CCC in perioada 7.08.2018-7.08.2020. (copilul împlinește 2 ani in 7.08.2020) Eu nu am luat o luna de ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic, solutii angajatori daniela.neagu daniela.neagu Buna ziua, as avea si eu nevoie de suport in rezolvarea unei spete si anume: Care sunt solutiile de incetare a unui CIM pentru o persoana care trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie acordat parintilor conform noii legi FV2016 FV2016 V-as ruga sa ma lamuriti daca eu pot beneficia de stimulent de insertie, in ce conditii si pe ce perioada voi primi acest stimulent, in caz ca ma incadrez. ... (vezi toată discuția)