avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Buna ziua am o intrebare . Pe 20 Mai am primul termen la divortul amiabil si nu stiu daca trebuie sa imi aduc si copilul la tribunal. Are 11 ani si stiu ca va fi audiata.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:06, 18 Mai 2019
Buna ziua,
Mergeti cu el si va fi audiat.
~ Conținut șters la cerere ~
Ascultarea minorului care a implinit varsta de 10 ani si ancheta psihosociala sunt obligatorii chiar daca sotii incheie acord atat pe capatul de cerere privind divortul cat si pe cele accesorii divortului.
Daca ancheta a fost efectuata, mergeti cu minorul la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul nelutu01 nelutu01 buna seara! am si eu o nelamurire, din casatorie rezulta un minor de 11 ani, divortul poate fi de comun acord? se audiaza si minorul la proces? (vezi toată discuția)
Divort cu minor la notariat anabianca5 anabianca5 Buna seara As dori sa stiu daca pentru divortul la notariat ce implica si minori este necesara sau obligata efectuarea anchetei sociale pentru ... (vezi toată discuția)
Audiere ca martor in proces de divort a unui minor chalex chalex Buna ziua, am termen in cadrul procesului de divort pe 09.09.2010, iar fiica mea care doresc sa fie audiata implineste 10 ani pe data de 10.09.2010. Poate fi ... (vezi toată discuția)