avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Buna ziua am o intrebare . Pe 20 Mai am primul termen la divortul amiabil si nu stiu daca trebuie sa imi aduc si copilul la tribunal. Are 11 ani si stiu ca va fi audiata.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:06, 18 Mai 2019
Buna ziua,
Mergeti cu el si va fi audiat.
~ Conținut șters la cerere ~
Ascultarea minorului care a implinit varsta de 10 ani si ancheta psihosociala sunt obligatorii chiar daca sotii incheie acord atat pe capatul de cerere privind divortul cat si pe cele accesorii divortului.
Daca ancheta a fost efectuata, mergeti cu minorul la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord roxana76 roxana76 As dori sa stiu in cazul unui divort de comun acord, pe baza noilor modificari, daca sotii se pun de acord cu cine sa ramina copilul, cat sa fie pensia ... (vezi toată discuția)
Divortul prin acord helena76 helena76 Ok, daca sotii sunt de acord cu desfacerea casatoriei, incredintarea minorului, cuantumul pensiei alimentare, programul de vizitare, numele pe care-l va purta ... (vezi toată discuția)
Divort oanastnc oanastnc sunt in proces de divort, maine este a 2 a infatisare, la prima sotul meu nu a venit,cererea de divort am introdus-o eu,maine se prezinta si spune ca nu este ... (vezi toată discuția)