avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma IT in bloc de locuințe
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma IT in bloc de locuințe

Va rog, m-ar interesa daca o firma de IT ( cred ca fac ceva design, administrare pagini web, marketing etc) deci au calculatoare, posibil cel putin 3 sau 4 după nr de angajați . Am un perete comun cu ei. Nu au cerut nici un acord. Oare ma poate afecta negativ in sensul ca ar putea fi un nivel de radiații crescut ? Foarte posibil sa aibă un modem pt wi-fi.... Multumesc mult.
dvs ce doriti, de fapt? la ONRC puteti verifica daca e vreo firma la adresa. daca acolo a fost inregistrata mai demult, o firma, tot de IT, nu mai e nevoie sa se obtina noi autorizari
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2019
adriandimitriu, utilizator
Poate ca nu e pagina potrivită. Nu am găsit un alt loc unde sa gasesc informații despre aceasta problema. Ma interesa, daca este posibil ca nivelul de radiații sa fie crescut si sa ma afecteze, fiind utilizate atâtea calculatoare, având poate si un server si modem lăsat in funcțiune non-stop.
calculatoarele si serverele nu produc radiatii per se. daca vreti un raspuns concret, angajati un prestator specializat in masurarea de radiatii.
aici incercam sa raspundem cat de concret posibil, dar intrebarea dvs ne cere mai degraba sa opinam. incercati pe forumuri pentru opinii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)
Salutare ! eu, ca agentie de web design, voi oferi clientilor ... david_mesaros david_mesaros Salutare ! Eu, ca agentie de web design, voi oferi clientilor posibilitatea de a folosi template-uri de website-uri de pe market. Mai concret, omul isi alege ... (vezi toată discuția)
Captura ecran/pagina web ca proba sierra sierra Exista vreun soft sau un serviciu online cu care se poate face captura de eran sau de pagina web astfel incat sa fie folosita ca dovada/proba la o plangere la ... (vezi toată discuția)