avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Parintii mei sunt casatoriti si au un apartament . Eu mai am un frate . Eu sunt casatorit si am 2 copii . Tatal meu moare si nu facem succesiune . Apoi mor eu . Dupa decesul meu se face succesiune pe apartamentul parintilor mei . Sotia intra si ea la succesiune sau doar copii mei ? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:32, 18 Mai 2019
si sotia.. sotia nu ii mosteneste pe parintii dvs, dar va mosteneste pe dvs care la data decesului dvs erati deja mostenitor al parintilor. Se vor dezbate mostenirile in ordinea deceselor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune tuschiAda tuschiAda Buna ziua, Locuiesc in strainatate si imi este greu sa ajung sa rezolv o nedumerire. Pentru o succesiune intre 2 frati, sotia unei parti are drepturi la ... (vezi toată discuția)
Drepturi la mostenire petruta74 petruta74 Buna ziua.As dori sa stiu cine are drept la mostenire dupa moartea unui parinteSuntem 5 freati ,un baiat din prima casatorie al maei,si 4 fete din cea dea 2 ... (vezi toată discuția)
Uzufruct Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, Revenim la subiectul pus in discutie in ziua de 1 februarie 2010,ora 18. Ne cereati ordinea deceselor.Vi le comunicam acum: ... (vezi toată discuția)