avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz demisie

Buna ziua! Mi-am dat demisia in data de 17.05, in contract sunt prevazute 15 zile de preaviz.
Ma intereseaza cand ar fi ultima zi de preaviz avand in vedere ca lucrez o zi si o zi si sambete si duminici
Si daca nu am efectuat zilele de concediu de odihna ele vor fi platite?
Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2019
Uca1283, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:35, 19 Mai 2019
15 zile lucrătoare începând cu ziua următoare depunerii demisiei, fără sâmbete și duminici. CO trebuie sa va fie plătit.
Ultima zi de preaviz este data de 01.06 , daca preavizul este mentionat asa cum ati postat (zile).

La incetarea c.i.m.,angajatorul are obligatia de a va compensa in bani zilele de CO neefectuate, conform art.146 alin.3 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz in concediu?? P-Sophie88 P-Sophie88 Buna ziua, de cate zile de concediu de odihna am drept daca imi dau demisia in luna septembrie sau octombrie? Nu am fost in concediu anul acesta si nu vrau sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu in perioada de preaviz botezatuion botezatuion Buna ziua ! As dori sa stiu daca in cazul depunerii demisiei, am dreptul la concediul de odihna aferent anului in curs? Va ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz Dadika Dadika Buna dimineata. Va rog sa mă luminați în câteva aspecte...In cim scrie 8 ore lucru ,5 zile săptămână preaviz 20 zile..Ok până acum toate bune și ... (vezi toată discuția)