avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotărâre judecătorească
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotărâre judecătorească

Buna seara am o întrebare o cunoștință are o hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă pentru o moștenire până iese hotărârea se poate scoate o copie ceva nu știu pt a urma alte demersuri la alte instituții dat fiindcă cunoștința va urma să plece în străinătate ? Va mulțumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:29, 19 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
certificat de grefa nu se elibereaza daca hotararea este irevocabila.

solicitati de la dosar o copie legalizata cu mentiunea definitiva

cererea o depuneti la registratura instantei care a dat hotararea.

daca hotararea nu este inca motivata depuneti mai intai cerere pt, urgentarea motivarii aratand motivele pt. care se solicita acest lucru.

motivarea se face in 30 zile dar poate fi prelungita motivat inca 30-60 zile .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă are hotărâre redactată depinde daca este definitivă.
Dacă nu o are redactată va dura redactarea.
Poate pleca în străinătate si va rezolva ulterior.
În astfel.de cazuri se apelează la avocat daca vrea sa scoată hotărârea si nu este în țară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis de conducere Loncar Loncar Buna ziua Logodnicului meu i s-a retinut permisul de conducere pt 90 zile ,aseara pt o alcoolemie de 0,24 in aerul expirat.Nu este cetatean roman si v-a ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca,procedura tergiversata nejustificat alexflorin1 alexflorin1 buna ziua...pe scurt,si fara a folosi the shift key...:\\">in data de 27.12.2012. obtin o pronuntare la tribunalul bucuresti care suna asa...\'instanta admite ... (vezi toată discuția)
Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)