avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita PRIMA CASA de un tert
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita PRIMA CASA de un tert

Buna ziua.
Am nevoie de un sfat urgent va rog!
Am o datorie in Germania de 25.000euro unei persoane fizice, in urma unui proces, aceasta angajand un executor din Romania sa-si recupereze banii. Eu am un apartamanet luat prin programul PRIMA CASA de la BCR si au trecut cei 5 ani de rate si interdictia instrainarii apartamentului.
Intrebarea este: poate executorul sa ma dea afara din casa pentru neplata datoriei? Am facut contestatie la executare si a fost respinsa, urmand sa fac apel. Valoarea apartamanetului actual este de 35000euro iar eu la banca mai am rate inca 25 de ani, o valoare de inca 20000euro.
Intrebarea numarul 2 este daca eu voi fi plecat o perioada, executorul poate intra in casa fara prezenta mea (sa sparga usa sa ia lucrurile din casa)?
Precizez ca nu mai am alte bunuri sau proprietati pe numele meu.
Multumesc!

Ultima modificare: Duminică, 19 Mai 2019
florentini, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita credit! alinapa alinapa Buna ziua! Am un rest de plata la o banca de 1.700 ron si nu am putut sa imi mai achit creditul. Eu sunt plecata din tara si mi-am stabilit resedinta in ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil prin executor bancar mormelvio mormelvio Buna tuturor. Am si eu o intrebare cu privire la adjudecarea unui imobil la o licitatie facuta de o banca prin executorul propriu bancar. Imobilul a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt credit nevoi personale neachitat Mikaela2012 Mikaela2012 Buna ziua, am un credit de nevoi personale obtinut de la Libra Bank in dec 2005 la care am platit rate pana prin 2007 cred. Apoi, n-am mai putut. O data pe an ... (vezi toată discuția)