avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit!
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit!

Buna ziua!

Am un rest de plata la o banca de 1.700 ron si nu am putut sa imi mai achit creditul.
Eu sunt plecata din tara si mi-am stabilit resedinta in germania. Astazi am aflat de la parinti ca mi-a venit o hartie de executare silita pentru suma sus mentionata si amluat legatura cu executorul care mi-a spus ca daca nu achit aceasta suma in 10 zile se va trece la executarea bunurilor de la adresa parintilor si se va pune poprire pe conturile mele din germania si pe salarul meu din germania.:(

Va rog sa-mi spuneti daca este posibil sa se puna poprire pe contul meu din germania si la angajator?
Si a doua intrebare daca se poate sa execute bunurile din casa parintilor mei, numai pentru faptul ca acolo am adresa din buletin?

Cu stima,

Alina
Cel mai recent răspuns: Dahrma , utilizator 22:23, 20 Februarie 2010
Daca nu aveti bunuri pe numele dvs.nu au ce sa va execute,desi aveti domiciliul la parinti-daca casa e pe numele lor...nu are cum sa se execute...iar in ceea ce priveste poprirea salariului din germania,teoretic se poate ,dar practic nu se poate asa de simplu ca si cum ati fi aici...deoarece legiile de acolo nu sunt ca la noi...executorii astia alearga dupa comisioane si de aceea fac pe durii.Dar oricum de creditul restant nu scapati...chiar daca sunteti acolo...
Dahrma a scris:

Daca nu aveti bunuri pe numele dvs.nu au ce sa va execute,desi aveti domiciliul la parinti-daca casa e pe numele lor...nu are cum sa se execute...iar in ceea ce priveste poprirea salariului din germania,teoretic se poate ,dar practic nu se poate asa de simplu ca si cum ati fi aici...deoarece legiile de acolo nu sunt ca la noi...executorii astia alearga dupa comisioane si de aceea fac pe durii.Dar oricum de creditul restant nu scapati...chiar daca sunteti acolo...

Executoarea ma amenintat ca va merge cu politia si jandarmi la usa parintilor mei si vor sparge usa si vor lua lucruri in valoarea mentionata!
Cum pot ei afla unde am eu domiciliu din strainatate si unde lucrez, nu este stipulat in nici un act?

Executoarea ma amenintat ca va merge cu politia si jandarmi la usa parintilor mei si vor sparge usa si vor lua lucruri in valoarea mentionata!

'om trai noi in estul salbatic, dar asta nu se va intampla
ovidiuvk a scris:

Dahrma a scris:

Cum pot ei afla unde am eu domiciliu din strainatate si unde lucrez, nu este stipulat in nici un act?
[/qu

Nici un organ al legii nu intra pe o proprietate personala fara un mandat asupra sa....si executorul nu are pentru ce sa intre in casa parintilor.dvs.ca ei nu au nici o legatura cu creditul dvs.Si nu exista asa ceva sa sparga usa...si cu politia dupa el...da cine se crede VanDame??
De aceea spuneam ca e mai greu sa se execute o persoana ca re nu este in tara...nu stiu cum se pot afla astfel de informatii....oricum acolo puteti sa va schimbati numele si prenumele si sa va faceti buletin nemtesc,etc...
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2010
Dahrma, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita MihaiMihai67 MihaiMihai67 in cazul in care o banca vrea sa te execute silit, are dreptul sa intre in casa cu forta? Adica iti poate sparge usa si navali inauntru, pur si simplu? Si apoi ... (vezi toată discuția)
Executare silita ralucka ralucka Buna seara!soacra mea este amenintata cu executarea silita de catre o banca la care are datorii!!!problema e urmatoarea:adresa ei din buletin este a mamei ... (vezi toată discuția)
Procedura de sechestru ADIPOP ADIPOP Acum 3 ani am luat un credit de nevoi personale.Dupa primul an am ramas somer iar sotia in concediu de maternitate.Banca a apelat la un executor judecatoresc,a ... (vezi toată discuția)