avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... cartea de circulatie
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

cartea de circulatie

acum un an mi-a fost retinuta cartea de id a masini pe motiv ca nu pot circula in italia fiind rezident de mai mult de 1 an am platit si o amenda dar nu mi-au dat nici o hartie sa pot
sa o aduc in romania. pe data de 08/11/2018 a fost trimi
sa cartea de identitatea a masini in romania de catre consulatul roman de la triestesi de atunci i sa pierdut urma au trecut 6 luni de cand e in romania si nu stiu unde sa apelez unde sa sun ,va rog din suflet daca ave
ti astept un raspuns daca e posibil informati unde ajung documentele trimise de consulate

Alte discuții în legătură

Buletin expirat!!! andreea_sory andreea_sory Buna ziua!Am nevoie urgent de ajutor....mi-a expirat buletinul in 09februarie2010....trebuie sa ajung acasa saptamana viitoare ce po sa fac pot trece ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa carte verde - corecta ? theslick13 theslick13 In uniunea europeana mai e valabila cartea verde ? Am o masina inmatriculata pe Italia la care la un control imi lipsea carte verde ? AM luat amenda conform ... (vezi toată discuția)
Obtinere rezidenta - cetatean non-ue kytana kytana Buna ziua si La Multi Ani! Sper ca dvs. ma puteti lamuri in urmatoarea privinta. Este vorba de un cetatean Libanez, casatorit cu o romanca. Cetateanul ... (vezi toată discuția)