avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament

Buna seara va rog , vreau sa renovez casa si in bucătărie pe perete nu o porțiune foarte mare si pe jos toata suprafata as vrea sa pun piatra naturală însă am vazut ca aceasta cântărește destul credeti ca am nevoie de autorizație? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 21:58, 19 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti nevoie comf.art 11 din legea 50/1991

Daca cladirea este monument istoric aveti nevoie de aprobare de la ministerul culturii pt.orice fel de amenajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cladire de patrimoniu anaoi75 anaoi75 Am o ruda care locuieste intr-un apartament (si e proprietar al acelui apartament) dintr-o cladire de patrimoniu si in ultima vreme se confrunta cu o problema: ... (vezi toată discuția)
Conditionare drept de preemtiune monumente ROSU DORINA ROSU DORINA Am cerut Directei Judetene pentru Cultura si Patrimoniu exercitarea dreptului de preemtiune cu privire la vanzarea unui imobil monument istoric.Ei mi-au ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu emanuelbezerita emanuelbezerita Am de facut o firida intr-o zona unde peretele era fragil intr-o cladire de patrimoniu.Plus mici reparatii.Peretele in care am facut firida e comun cu al unor ... (vezi toată discuția)