Buna ziua am si eu o problema si nu stiu cum o pot rezolva. Poate cineva sa lase un com sa ma indrume cu ceva sfaturi, am cumparat o masina pe data de 26/04/2019 de la o persoana facind contract de vin-cump spunindu-mi ca va scoate Fiscalul si raminind sa imi dea 1 fila cu cotractul vin-cump stampilat mie , problema este ca nu imi mai raspund la tel si nu am primit nimic , mai e putin si expira cele 30 de zile unde eu as fi vrut sa o transcriu pe numele meu si sa imi scot un nou talon cu numele meu. As pute-a merge la politie cu contractul si sa fac o plingere pt inselaciune inpotriva vinzatorului din contract,sau cum sa procedez.
Multumesc
0 Răspunde
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Initial notificati oficial vanzatorul cu obligatia finalizarii perfectarii documentelor tranzactionare drept de proprietate asupra auto-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Politia nu se implica in solutionarea de astfel de spete
Instrainare auto
Senan
Buna seara,
In urma cu aproximativ 1 an i-am dat un autoturism unui prieten pentru o suma de bani, intrucat acesta nu a avut intreaga suma si nici bani pentru ... (vezi toată discuția)