avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transcriere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transcriere auto

Buna ziua am si eu o problema si nu stiu cum o pot rezolva. Poate cineva sa lase un com sa ma indrume cu ceva sfaturi, am cumparat o masina pe data de 26/04/2019 de la o persoana facind contract de vin-cump spunindu-mi ca va scoate Fiscalul si raminind sa imi dea 1 fila cu cotractul vin-cump stampilat mie , problema este ca nu imi mai raspund la tel si nu am primit nimic , mai e putin si expira cele 30 de zile unde eu as fi vrut sa o transcriu pe numele meu si sa imi scot un nou talon cu numele meu. As pute-a merge la politie cu contractul si sa fac o plingere pt inselaciune inpotriva vinzatorului din contract,sau cum sa procedez.
Multumesc
0 Răspunde
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:28, 20 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Initial notificati oficial vanzatorul cu obligatia finalizarii perfectarii documentelor tranzactionare drept de proprietate asupra auto-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Politia nu se implica in solutionarea de astfel de spete

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina de la politie arni83 arni83 Buna ziua, In luna septembrie 2015 am vandut o (epava -masina catalogata ca dauna totala) catre o persoana din iasi. Am facut contract de vanzare - cumparare ... (vezi toată discuția)
Instrainare auto Senan Senan Buna seara, In urma cu aproximativ 1 an i-am dat un autoturism unui prieten pentru o suma de bani, intrucat acesta nu a avut intreaga suma si nici bani pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratie politie!!! a da sau a nu da ridder1 ridder1 Am comandat un produs de la cineva care vindea mai multe pe un forum si am primit acasa un produs de care nu am fost multumit. Vazind ca vinzatorul e mai greu ... (vezi toată discuția)