Buna ziua!
Ce impozit imi va fi retinut pt voucherele de vacanta, daca salariul meu este Gradatia 3 - de la 10 la 15 ani - 2.706 lei brut si 1.609 lei net (347 indemnizatia de hrana); Plus 16 lei din deducere. eu, initial, primesc 1625 lei
mi-e greu sa cred, pt ca, anul trecut mi s-au retinut 189 lei , avand salariul de incadrare 2341 lei. .adevarul e ca, n-am vazut, de 9ani, de cand sunt asistent personal, cum arata un fluturas de salariu....banii fiindu-mi virati direct in contu' bancar
Impozitul apare defalcat in fluturas. Totalu impozitului , in luna in care s-au dat voucherele de vacanta, este compus din 145+ impozitul pe venitul din luna respectiva. Cereti un fluturas de salariu, e dreptul dvs..
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.