avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Impozit pt vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Impozit pt vouchere de vacanta

Buna ziua!
Ce impozit imi va fi retinut pt voucherele de vacanta, daca salariul meu este Gradatia 3 - de la 10 la 15 ani - 2.706 lei brut si 1.609 lei net (347 indemnizatia de hrana); Plus 16 lei din deducere. eu, initial, primesc 1625 lei
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 16:29, 21 Mai 2019
Valoare voucher 1450 lei x 10%=145 lei. Se retine doar impozitul.
mi-e greu sa cred, pt ca, anul trecut mi s-au retinut 189 lei , avand salariul de incadrare 2341 lei. .adevarul e ca, n-am vazut, de 9ani, de cand sunt asistent personal, cum arata un fluturas de salariu....banii fiindu-mi virati direct in contu' bancar
Impozitul apare defalcat in fluturas. Totalu impozitului , in luna in care s-au dat voucherele de vacanta, este compus din 145+ impozitul pe venitul din luna respectiva. Cereti un fluturas de salariu, e dreptul dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi salariale are un asistent personal? nicol 3 nicol 3 din 2009 sunt angajata ca asistent personal pt minor cu handicap grav. momentan ma incadrez la gradatia 3 de salarizare -Gradatia 3 - de la 10 la 15 ani - ... (vezi toată discuția)
Impozit - se opreste la salariu + vouchere de vacanta ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rog din suflet să mă ajutatți cu un răspuns. - astăzi am luat salariul pentru luna iunie 2019 - ni s-au dat și vouchere de vacanta - ... (vezi toată discuția)
Vouchere vacanta 2019 tuilleries tuilleries Buna ziua! Initial, pentru anul 2019 era stipulat ca se vor inlocui voucherele de vacanta cu o prima de vacanta la nivelul salariului minim brut, adica 1900 ... (vezi toată discuția)