avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cuponul de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cuponul de somaj

Buna seara,în primul rând vreau sa va multumesc pentru timpul acordat citirii întrebărilor mele.
sunt in somaj si normal mi l luam de la postas ,de câteva zile mi a venit cuponul de somaj ,ducanduma la postas sa mi ridic somajul ,postasul imi tot spune că n-are bani (are dar le da altor persoane inainte)asa ma duce cu vb de câteva zile,am deput o reclamație la oficiul postal la șeful postasului mi a dat numar de înregistrare,dar bani de somaj nu a vrut să mi dea.Ce pot face in aceasta situatie. merci mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 24 Mai 2019
Ce motiv au invocat pentru refuzul platii ajutorului de somaj ?

Sesiati si Ministerul Muncii in legatura cu problema dvs.
ca a venit cuponul dar n-are bani sa mi dea.Pot face si o plângere la poliție?

Cornel Vasile a scris:

Ce motiv au invocat pentru refuzul platii ajutorului de somaj ?

Sesiati si Ministerul Muncii in legatura cu problema dvs.

Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2019
bogdan64, utilizator
Poate pentru abuz in serviciu...
unde ma mai pot adresa?

Cornel Vasile a scris:

unde ma mai pot adresa?

Cornel Vasile a scris:

Alte discuții în legătură

Violare corespondenta Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Primesc corespondenta firmei( cataloage, facturi, etc.) prin intermediul Postei Romane care are un oficiu postal la noi, la tara. In ultima vreme ... (vezi toată discuția)
Despre cuponul de la plata pensiilor Pink_Martini Pink_Martini Postasul aduce un cupon pe care este scrisa suma / valoarea pensiilor, desi persoana ridica pensia de la CEC. problema este ca persoana in cauza este foarte ... (vezi toată discuția)
Pensie distribuita de posta romana in doua transe tonny401 tonny401 Buna seara,as dori sa stiu daca un factor postal distribuie o pensie oarecare,unui pensionar,in doua transe,ex.200 lei vineri seara si 280 lei a doua ... (vezi toată discuția)