avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Greseala nume prenume in dorar civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Greseala nume prenume in dorar civil

Buna ziua,
Intrebarea mea este daca in dosar este gresit numele si prenumele meu , mentionez ca s a dat intre timp si sentinta in fara de recurs pot sa ma leg de acest detaliu ca in dosar peste tot apare numele si prenumele gresit?

Sau doar pot merge pe recurs?
Cel mai recent răspuns: Borhes John , utilizator 18:55, 20 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Identificare se face dupa CNP, CI, serie numar, greseli de nume sunt acceptate cat timp identificarea nu este afectata.

Puteti sa va legati de acest lucru? Da puteti daca convingeti avocatul, sansele sa se schimbe ceva mai mult de corectura sunt mici, eu as merge pe recurs

Nu ati mentionat pentru ce? si banuiesc ca e succesiune, in cartea funciara se admit greseli de maxim 2 litere - acest detaliu s-ar putea sau nu sa va foloseasca in situatia dumneavoastra. Se aplica si la titlurile de proprietate
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toate motivele de casare sunt de ordine publica?? aidu aidu Daca toate motivele de casare sunt de ordine publica, atunci ce rost mai are motivarea recursului... de vreme ce pot fi invocate oricand?? Si, in subsidiar, ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva hotararii de perimare ergisela ergisela Va rog mult sa-mi raspundeti unde se depune cererea de recurs impotriva hotaririi de perimare pronuntata de tribunal - sectia contencios administrativ si cum ... (vezi toată discuția)
Temei de drept al recursului BEJENARU NICOLETA BEJENARU NICOLETA Sunt recurent într-un proces si am primit o comunicare prin care sunt informată că trebuie să achit taxa de timbru. Ca si nota era specificat: veti preciza ... (vezi toată discuția)