avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul copilului

Buna ziua. Exista vreo reglementare legala prin care nu ar fi permis un orar scolar pana la orele 20-21 pentru copii de gimnaziu ( clasa a 8a)?
Cum poate fi "negociat" cu scoala un program scolar cu orar adaptat varstei si timpului necesar pregatirii ptr viitoarele examene de capacitate?
Multumesc pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Daca un copil in varsta de 16 ani doreste sa se angajeze undeva cu acordul parintilor in timpul scoli are ceva? Nicoara99 Nicoara99 Am si eu o intrebare! Daca un copil in varsta de 16 ani doreste sa se angajeze, cu acordul parintilor, in timpul scolii are ceva? (vezi toată discuția)
Obligativitate plata pensie intretinere copil major whitesand whitesand Buna seara,as dori sa aflu daca in cazul in care copilul meu care este major (a implinit 18 ani acum 3 luni)nu a frecventat scoala,el terminand de abia acum la ... (vezi toată discuția)
Memoriu catre inspectoratul scolar Niko1851 Niko1851 Buna ziua. Aveti vreo sugestie/ recomandare pentru intocmirea si transmiterea unui Memoriu pentru a obtine pentru copiii nostri - viitori elevi de clasa a8a- ... (vezi toată discuția)