avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie handicap grad 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie handicap grad 2

Soacra mea era avea pensie de urmași și beneficia și pensie de handicap suferea de insuficiența cronica făcea dializa ,a murit în data de 21 aprilie pe luna aprilie a luat și pensia de urmași și pensia de handicap ,luna lui Mai mai beneficiază de pensia de handicap și de cea de urmași ??? Și dacă da cum o poate recupera???mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgeta1@ , utilizator 09:06, 22 Mai 2019
Nu.
Mulțumesc frumos !
Ce nu înțeleg eu de ce ia mai venit și pe luna aceasta indemnizație de handicap ?? Sa fie o greșeală?
indemnizatia vine cu o luna in urma ,adica in mai avenit pentru aprilie.
Indemnizația de handicap se plătește cu o lună în urmă. Abia acum în luna mai, ia venit pentru luna aprilie. Cea din aprilie a fost pentru luna martie.

Alte discuții în legătură

Lncadrare boli intr-un grad de invaliditate eagle_free eagle_free Buna ziua. Unchiul meu sufera de mai multe afectiuni si 1) vreau sa stiu daca se incadreaza intr-unul dintre gradele de invaliditate pentru pensie de ... (vezi toată discuția)
Handicap sau if Cristian2499 Cristian2499 Buna ziua! Tatal meu beneficiaza de pensie de handicap grav (dializa-insuficienta renala) iar mama este apartinator. Intrebarea este: Isi poate ... (vezi toată discuția)
Nelămurire legată de pensie 88Maria88 88Maria88 Ași avea și eu o întrebare. Soacra mea este născută în 31 iulie 1958. Are 16 ani și 11 luni de muncă pe cartea de muncă. Ce condiți ar trebui să ... (vezi toată discuția)