avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Repartizare profit reportat la o societate noua, ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Repartizare profit reportat la o societate noua, obtinuta prin divizare

Buna ziua!
Am preluat o societate noua, obtinuta prin divizarea uneia vechi. In balanta exista un rezultat reportat (profit nerepartizat) "capatat" in urma divizarii de la societatea mama. Il pot repartiza in dividende in urma hotararii AGA la bilant?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pierdere contabila microintreprindere simina_anca simina_anca Pana in 2009 societatea a fost platitoate de impozit microintreprindere, in 2010 platitoare de impozit pe profit, in 2011 din nou microintreprindere. In 2009 ... (vezi toată discuția)
Dividende an anterior cateldestept cateldestept Nu am depus inca bilatul pentru 2012. In aceasta situatie se pot ridica dividende aferente anului 2011, care in bilatul 2011 au ramas in contul 117-profit ... (vezi toată discuția)
Dividende calin felicia calin felicia La 31.12.2011 am avut profit contabil de 10000 lei. La bilantul contabil la hotararea AGA nu am distribuit acest profit la dividende. Patronul vrea sa ia ... (vezi toată discuția)