avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dividende an anterior
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dividende an anterior

Nu am depus inca bilatul pentru 2012. In aceasta situatie se pot ridica dividende aferente anului 2011, care in bilatul 2011 au ramas in contul 117-profit nerepartizat?
Cel mai recent răspuns: radumuresan , utilizator 10:10, 26 Martie 2013
Dividendele se repartizeaza in urma Hotarari AGA , in bilant doar se evidentiaza eventuala repartizare a profitului. De obicei cand se aproba situatiile financiarea atunci se hotaraste daca se repartizeaza sau nu dividende. Puteti repartiza dividende si in cursul anului daca aveti rezultat reportat profit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende calin felicia calin felicia La 31.12.2011 am avut profit contabil de 10000 lei. La bilantul contabil la hotararea AGA nu am distribuit acest profit la dividende. Patronul vrea sa ia ... (vezi toată discuția)
Distribuirea profitului camelia adina camelia adina intrebare: daca profitul net aferent 2011 nu se repartizeaza( ramane nerepartizat) , se trece in contul 117 in ianuarie 2012 ( 121=117 xxxx) se mai poate ... (vezi toată discuția)
Repartizare dividende trifarm trifarm Repartizarea dividendelor din cont 117 -profit nerepartizat din anii anterior poate fi efectuata in cursul anului fara bilant intermediar? Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)