avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Circulație in Italia cu masină înscrisă in România
Discuție deschisă în Viata in Italia

Circulație in Italia cu masină înscrisă in România

Bună ziua.Am o firma de transport marfă in România si vreau să stiu dacă pot să-mi inchiriez microbuzul mie ca persoană fizică.Mentionez că microbuzul este inscris pe firmă.Vă multumesc.
Cel mai recent răspuns: Agavrilesei Alexandra , Alte profesii 13:10, 30 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În obiectul de activitate nu aveți închiriere de autovehicule?
Nu
Buna ziua, nu imi este clara intentia dumneavoastra...dar daca doriti sa circulati cu acest microbuz pe teritoriul Italiei avand rezidenta in Italia iar microbuzul este pe societatea din Romania si dumneavoastra sunteti administratorul firmei sau angajat, puteti face un contract de comodat in care soscietatea va autorizeaza sa va deplasati cu acel vehicul in iteres de servici, deci societatea de transport marfa va face la un notar un contract de comodat prion care dumneavoastra sunteti autorizat sa circulati si pe teritoriul Italiei in interes de serviciu, asta in cazul in care sunteti rezident in Italia. Daca nu aveti acte de Italia nu va este necesar nici un fel de contract doar actele masini si a societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere furgoneta inmatriculata italia Bobby_it Bobby_it Salutare tuturor. PROBLEMA: Sunt cetatean roman rezident cu forme legale pe termen nelimitat in Italia , am un microbuz (3,5tone) ... (vezi toată discuția)
Circulatia in italia Pachina Pachina Bună seara.Am o firmă de transport marfă in România si asi dori dacă se poate sa închiriez microbuzul unei persoane fizice care lucrează in ... (vezi toată discuția)
Cu marfa pana in grecia monii23 monii23 Buna ziua. O firma, dar nu de transport, ci pe cont propriu trebuie sa duca marfa inapoi storno in grecia. Trece masina cu soferul prin Bulgaria si ... (vezi toată discuția)