avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... documente cetatean strain membru UE poate fi ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

documente cetatean strain membru UE poate fi reprezentant legal

Buna ziua,
Am o intrebare legat de un cetatean strain care doreste sa fie reprezentant legal intr-o societate și in relatiile cu tertii care sunt actele doveditoare pentru ca acesta sa fie reprezentant legal si sa poate sa reprezinte societatea in relatiile cu tertii?

Alte discuții în legătură

Contract de creditare cu terta parte manfree manfree Buna ziua! Ma confrunt cu un mic detaliu care poate face diferenta... Caz concret: PJ straina, prin reprezentant legal John X (cetatean strain ) infiinteaza ... (vezi toată discuția)
Bună ziuă, vă rog să mă îndrumați în situația un cetățean ... KA2022 KA2022 Bună ziuă, vă rog să mă îndrumați în situația un cetățean afară de UE dorește sa cumpere o casă pe numele lui dacă sa poate lua clădire ... (vezi toată discuția)
Acte de identitate necesare pentru procuri de administrare imobile osberca osberca Buna ziua ! Intrebarea mea este: Pot notariatele din Romania elibera procuri de administrare imobil pe baza unui Pasaport strain? de exemplu in caz de dubla ... (vezi toată discuția)