avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrare in concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrare in concediu de maternitate

Ar trebui să nasc prin 28 august 2019,cand as putea intra concediu prenatală? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 21 Mai 2019
Puteti intra in concediu de maternitate cu 84 de zile inainte de nastere, ceea ce inseamna cu 12 saptamani inainte de nastere. Deci din saptamana 28 puteti (6 luni jumatate) sa va luati concediu de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua trebuie sa nasc în 10 august 2021.cu ce data as putea ... Ramonalll Ramonalll Buna ziua Trebuie sa nasc în 10 august 2021.Cu ce data as putea intra în prenatal? Cum este mai bine sa merg pana la sfarsitul lunii iunie, aici ma refer ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal ALE.ALEX ALE.ALEX Buna ziua Eu ar trebui sa nasc prin 10 septembrie 2018. Cand ar trebui sa intru in cncediu prenatal? prin luna iunie oare? (vezi toată discuția)
.concediu prenatal carciuc mariana carciuc mariana Ar trebui sa nasc pe 4.06.2018,nu știu când pot intra in cele 84 de zile de concediu.Am vrea sa calculez ținând cont ca mai am se luat și concediu de ... (vezi toată discuția)