avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... .Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

.Concediu prenatal

Ar trebui sa nasc pe 4.06.2018,nu știu când pot intra in cele 84 de zile de concediu.Am vrea sa calculez ținând cont ca mai am se luat și concediu de odihna.
Dacă voi naște atunci la câte zile de concediu am dreptul pt 2018?
Mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu aveti o problema medicala puteti intra in concediu de maternitate cu 84 de zile inainte de nastere, ceea ce inseamna 12 saptamani inainte de nastere.
Deci din saptamana 28 (6 luni jumatate) puteti sa va luati concediu de maternitate.

Cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m. ?

Dupa nastere veti sta in cele 42 de zileobligatorii de concediu postnatal sau mai multe ?
Cornel Vasile a scris:

Daca nu aveti o problema medicala puteti intra in concediu de maternitate cu 84 de zile inainte de nastere, ceea ce inseamna 12 saptamani inainte de nastere.
Deci din saptamana 28 (6 luni jumatate) puteti sa va luati concediu de maternitate.

Cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m. ?

Dupa nastere veti sta in cele 42 de zileobligatoconcediupostnatalDore sau mai multe ?

Pe an am 21 de zile de C-o,iar după naștere vreau sa iau cele 42 și apoi sa intru in cel de creștere copil.
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
carciuc mariana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal Puffarina Puffarina Buna seara! Ajutati-ma si pe mine, va rog, cum sta treaba cu prenatalul. La cate saptamani poti intra conform legii in concediu prenatal? Care este legea pt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal ALE.ALEX ALE.ALEX Buna ziua Eu ar trebui sa nasc prin 10 septembrie 2018. Cand ar trebui sa intru in cncediu prenatal? prin luna iunie oare? (vezi toată discuția)