avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Indemnizație copil
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Indemnizație copil

Bună ziua, am și eu o întrebare legata de indemnizație copil. Dacă am lucrat în Italia timp de 10ani cu contract determinat pe o perioada de 3luni și apoi luam șomaj, iar după 3luni din noua lucram pe o perioada de 3luni, eu am lucrat în regim hotelier perioadele de sezon vara iarna iar extrasezon eram în șomaj. Pot sa beneficiez de indemnizație copil? Acum sunt în ROMÂNIA. SI NU AS VREA SA MAI PLEC. Momentan nu lucrez. Va mulțumesc frumos

Alte discuții în legătură

Drept la somaj crysmoto crysmoto Buna seara, am o intrebare legata de dreptul de a intra in somaj in Italia. Momentan lucrez cu contract determinat pana in data de 30 luna aceasta, Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Drept indemnizatie cresterere copil carmenciu carmenciu Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: am contract de munca pana la 31.08.2010, sunt la master pana in 2011 deci nu pot intra in somaj, daca raman ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot beneficia de somaj??? ela_b84 ela_b84 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea:am nascut acum 3luni, dar nu pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului. as vrea macar sa intru in somaj ... (vezi toată discuția)