avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept la somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept la somaj

Buna seara, am o intrebare legata de dreptul de a intra in somaj in Italia. Momentan lucrez cu contract determinat pana in data de 30 luna aceasta, Intrebarea este daca refuz sa semnez prelungirea acestui contract pot beneficia de somaj? In total am 8 ani si 9 luni lucrati aici. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 2 Iunie 2018
Italia: cine are dreptul la indemnizația de șomaj și ce condiții trebuie îndeplinite
[ link extern ] /

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai beneficiez de somaj? simoalin simoalin Sunt in urmatoarea situatie: - in ianuarie 2014, in urma inchiderii firmei la care lucram, am obtinut dreptul la indemnizatie de somaj. - in aprilie 2014 ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil IsabelleAndreea IsabelleAndreea Bună ziua! As avea nevoie de ajutor. Sunt însărcinată în 10 săptămâni și somera de tot atât timp, caut loc de munca însă nimeni nu e dispus sa ma ... (vezi toată discuția)
Indemnizație concediu creștere copil Brezovand Brezovand Bună seara! Aș vrea dacă se poate să mă ajutați cu un răspuns la următoarea mea nelămurire : Un viitor tătic a lucrat timp de 8 ani în Italia cu ... (vezi toată discuția)