avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... solicit un raspuns competent
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

solicit un raspuns competent

as vrea sa stiu daca in cazul in care ma pensionez partial anticipat sau anticipat exista o cale legala de a lucra la o firma fara a fi renumerat
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 23 Mai 2019
daca printr o procura la notar fiica mea m ar numi administraturul firmei pot lucra si primi si pensie anticipata?
Nu cred ca procura poate fi o varianta. Va complicati mai rau si ori ce eventual control poate interpreta ca fentare a legii de a obtine un venit in plus ilegal. La pensionarea anticipata nu puteti lucra decat dupa ce se ajunge la pensionarea la limita de varsa.
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
Bibi62, utilizator
Trebuie o decizie a asociatului societatii de numire in calitate de administratorul plus a se efectueze demersurile necesare la ONRC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata harsancamelia harsancamelia Buna ziua .Daca optez pentru pensionarea anticipata mai am drept sa lucrez in Romania sau in alta tara din UE?Multumesc anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Pot sa lucrez si sa beneficiez de pensie anticipata? carlaelena carlaelena dupa ce ma pensionez anticipat,pot sa mai lucrez in continuare? (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Daca un angajat este pensionat anticipat, are dreptul sa lucreze in continuare ? La privat, desigur .... ... (vezi toată discuția)