avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

Buna ziua .Daca optez pentru pensionarea anticipata mai am drept sa lucrez in Romania sau in alta tara din UE?Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: eelenastan , utilizator 20:35, 9 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua deci sa inteleg ca daca ma angajez in alta tara trebuie sa renunt la pensia anticipata?
Dar de ce, fostii militari, functionari ... care au iesit la pensie la 45-50 de ani ( poate si cu salarii compensatorii) se pot angaja si noi, ceilalti, nu putem obtine nici un venit ???Nu mi se pare corect, mai ales pentru cei ce au muncit in mediul privat si au contribuit la venitul statului!
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2016
eelenastan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiectul de lege care interzice cumulul pensiei cu salariul valery valery Ce parere aveti despre proiectul de lege care interzice cumulul pensiei cu salariul? Cum credeti ca ar trebui atacata? Si daca se poate ataca? Sunt un ... (vezi toată discuția)
Masuri privind pensionarii militarii Vasile Tiron Vasile Tiron Sunt un ofiter in rezerva si imi desfasor activitatea incepand cu anul 2004 intr-o institutie publica(Primarie de municipiu). Am iesit la pensie la varsta de ... (vezi toată discuția)
Pensionare militari (pompieri, jandarmi, politisti) Neala Neala Buna ziua Am si eu o intrebare pt. dumneavoastra......nu mai inteleg nimica din legile astea sau mai bine zis din nerespectarea lor, legi care au fost(sau ... (vezi toată discuția)