Ce parere aveti despre proiectul de lege care interzice cumulul pensiei cu salariul? Cum credeti ca ar trebui atacata? Si daca se poate ataca? Sunt un pensionar care cumuleaza pensia cu salariul dar care nu am iesit ptr limita de varsta, am iesit la pensie anticipat. Multumesc!
Sa inteleg ca nu va fortat nimeni sa iesiti la pensie.Prin pensionarea anticipata a-ti beneficiat de anumite facilitati.Putea-ti la fel de bine sa ramineti si sa lucrati in continuare...
Daca doriti sa lucrati de ce nu o faceti in sistemul privat!?
Nu vad motiv de atac al proectului de lege si nici sorti de izbinda.
Lasati si pe alti sa munceasca si sa cistige bani.Sunt destui tineri fara loc de munca.Sa nu invocati competenta si profesionalismul ca nu va cred.
Sper ca nu vam suparat.:)
Sunt in aceeasi situatie ca si valery si ma intreb daca ,,se aplica in mod corespunzator" de la art. 8 al proiectului de lege inseamna ca prevederile legii sunt valabile numai pentru pensionarii pentru limita de varsta, cum dealtfel prevad art 1 si 2.
Dragul meu filipstelian....nu am iesit ca am vrut eu, am fost nevoita! am iesit la 45 de ani. crezi ca nu mai aveam dreptul sa lucrez? si acum 53! ti se pare ca am varsta de pensie? plus ca aveam si un cpil de tinut la facultate.e normal sa vb asa atunci cand nu esti in situatie!
Da. Lucrati ,munciti,daca sunteti in putere si capabil.
Renuntati la pensie,lucrati pina la 65 ani,cum fac majoritatea cetatenilor si apoi depuneti dosarul de pensionare.
Prea multi pensionari cu pensii speciale.
Nu va intreb ce pensie aveti,ca daca este militara -la 45 ani- este destul de consistenta, in comparatie cu....
Si apropo ,de ce nu va orientati spre sistemul privat.Sunt mai multe facilitati dar si mai multa munca si mai putina siguranta:)