avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... proiectul de lege care interzice cumulul pensiei cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

proiectul de lege care interzice cumulul pensiei cu salariul

Ce parere aveti despre proiectul de lege care interzice cumulul pensiei cu salariul? Cum credeti ca ar trebui atacata? Si daca se poate ataca? Sunt un pensionar care cumuleaza pensia cu salariul dar care nu am iesit ptr limita de varsta, am iesit la pensie anticipat. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:28, 2 Mai 2009
valery a scris:

de atacat oricum il voi ataca! nu e normal sa iei la cineva dreptul la munca conform constitutiei si reglementarilor comunitare!



Soluţionarea excepţiei ridicate în faţa instanţei judecătoreşti, de neconstituţionalitate asupra unei legi sau ordonanţe ori a unor texte dintr-o lege sau ordonanţă este de atributul exclusiv al Curţii Constituţionale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumularea pensiei cu salariu Slavu Dan Slavu Dan Sunt pensionar militar si am iesit la pensie prin diminuarea virstei standard de pensionare pentru caq am lucrat in conditii grele. Conform legii ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie - activitate in minerit ancaadimoisa ancaadimoisa am lucrat in minerit peste 22 de ani si am plecat cu oug 116/2006 .Nu aveam varsta de pensionare,doar 43 de ani.Pot sa ma pensionez la 45 de ani ,fara a mai fi ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipată handicap Nana 66 Nana 66 Bună ziua. Am 53 de ani, și de la vârsta de 45 de ani sunt la pensie de invaliditate, grad accentuat și încadrare în grad II de handicap. Certificatul de ... (vezi toată discuția)