avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Documente necesare CAS dupa demisie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Documente necesare CAS dupa demisie

Buna ziua, am fost nevoita sa imi dau demisia de la locul de munca si am o intrebare referitoare la CAS. Cum pot face sa fiu asigurata in continuare,ce acte am nevoie si unde trebuie sa platesc contributia la sanatate. Mentionez ca sunt insarcinata in 4 luni.Referitor la CCC e totul ok, fiindca am mai mult de 12 luni lucrate in ultimii 2 ani dinaintea nasterii copilului(insa nu vreau sa am probleme pe parcursul sarcinii si as vrea sa fiu asigurata).Va multumesc

Alte discuții în legătură

Maternitate mmada28 mmada28 Buna seara. O lămurire va rog. In data de 8.10.2019 am fost nevoită sa îmi dau demisia de la locul de munca. La o săptămâna distanță am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru ccc alina-ana_o-6 alina-ana_o-6 Buna ziua!eu sunt o casnica de 27 anii,am lucrat un an de zile la 4 ore,apoi mi-am dat demisia si mi-am cautat altceva mai convenabil am gasit dar nu am muncit ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal (studenta) christina22 christina22 Daca sunt studenta si am ramas insarcinata in perioada in care inca merg la scoala ,beneficiez de prenatal ?sau cel putin de ceva bani din partea ... (vezi toată discuția)