avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Împrumut condiționat de plata unei taxe de 150 de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Împrumut condiționat de plata unei taxe de 150 de euro

Bună ziua, as dori sa stiu daca pentru a intra în posesia unui împrumut din germania trebuie sa platesc o taxă de 150€ asa mi sa cerut pentru că ei să îmi poată face transferul banilor in contul meu iar eu cei 150 să plătesc în contul lor. Aștept răspunsul dumneavoastră vă multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:32, 22 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiu de unde ati cerut acest imprumut, dar nu dati bani ca e teapa. Eventualele taxe se retin la sursa.
Pare o speță de înșelăciune, eu n-aș trimite nimic!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Ce vi se propune e una din țepele deja clasice pe internet. Nu virați nimic, veți pierde banii.

Avem o mulțime de topicuri cu acet subiect, vă pun doar două link-uri (primele pe care le-am găsit cu teapa imprumut):

www.avocatnet.ro/forum/discu...

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer bancar internațional din senegal Giulio 71 Giulio 71 Aș vrea să știu dacă se poate transfera banii de pe un Card Visa pe numele meu deschis de o (cunoștință) în Senegal direct în contul meu deschis la o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua poate cineva sa ma ajute - mi s-a promis un împrumut de la o bancă din franța dar mi se cer 200 de euro taxă de transfer împrumut Grigore ionut Grigore ionut Bună ziua poate cineva sa ma ajute a contractat un credit pe internet de la o doamna care colaborează cu o banca din Franța finance clean Bank mia trimes un ... (vezi toată discuția)
Donație în bani dubioasă Bogdanffm Bogdanffm Buna ziua ..nu de mult am primit o propunere de la o persoana anonima precum ar vrea sa imi doneze de pe firma lui 60 000 lei..cu o conditie sa imi opresc 10% ... (vezi toată discuția)