avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul de pensii

Am lucrat in Romania 32 de ani iar din 2009 am lucrat aproximativ 9 ani cu carte de munca in italia.Sunt nascuta in 1961,pot beneficia de pensie cu cumulul din italia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 22 Mai 2019
Puteti beneficia de pensie din ambele state in care ati realizat stagiu de cotizare potrivit legii.
Pensia internațională 2019: Cum obții pensie și pentru perioadele lucrate în alte țări
www.avocatnet.ro/articol_502...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie internațională smaciua smaciua Am realizat un stagiu de cotizare internațional de 38 de ani, din care: 18 ani in România, 10 ani in Canada și 10 ani in Olanda. Puteți sa-mi spuneti, va ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partial Luiza Teo Luiza Teo Am cotizat in Romania 32 ani si 9 luni iar concomitent am cotizat 5 ani si in Spania. Se iau in calcul ambele cotizatii la calcularea pensiei anticipate ... (vezi toată discuția)
Despre pensiei comunitare anisoaraciobanu13@gmail.com anisoaraciobanu13@gmail.com Am lucrat 13 ani in România și 3 ani in Spania,cum se calculează pensia și dacă pierd anii cotizați in Spania..Vă mulțumesc mult pentru sfaturi (vezi toată discuția)